Slik søker du

Skoler og barnehager kan benytte behovsmeldingsskjema for å kontakte utadrettet virksomhet ved Haukåsen skole. Behovet må tydeliggjøres i bestillingen. Dersom det foreligger sakkyndig vurdering fra PPT sendes denne og elevens IOP sammen med behovsmeldingen. Send også eventuelt andre dokumenter som kan bidra til å synliggjøre elevens forutsetninger og behov. Informasjon om eleven er viktig for at vi kan yte best mulig hjelp i forhold til de behovene som meldes.

Førskolebarn

Utdanningsetaten kan bistå bydel og barnehage med bruk av tjenester fra spesialpedagogiske ressurssentre. Det er viktig at bydel, barnehage og foresatte har drøftet behovet i forkant og enige i at søknad om bistand sendes til Haukåsen skole. Bydelene søker Haukåsen om spesialpedagogisk hjelp på bakgrunn av sakkyndig vurdering fra PPT. Send skjemaet sammen med sakkyndig vurdering til Haukåsen, som tildeler eller avslår søknaden.

Haukåsen skole tilhører kompetanseenheten for gjennomgripende utviklingsforstyrrelser og kommunikasjonsvansker.

Veiledningsprosessen

Når Hauksåsen skole har mottatt behovsmeldingen, sendes et svarbrev til skole eller barnehage. Veileder tar kontakt med skolen for å avtale oppstartsmøte. Det er forventet at barnehagens/skolens ledelse detlar i oppstartsmøtet og kontinuerlig er involvert i oppstartsprosessen. Det er ønskelig at følgende vurderes i forkant av oppstartsmøtet:

• Hva ønsker skolen å oppnå med veiledningen?
  • Hva er din rolle i prosessen?
  • Hvordan skal skolen ivareta og overføre kompetanse?
  • Når er målet nådd?

Haukåsen skole benytter video i veiledningen, dersom det anses som hensiktsmessig.

Kontakt

Behovsmelding sendes til Haukåsen skole i websak, pr. post eller på e-post. Det må tydelig merkes i tittelfelt 1 at behovsmeldingen skal til Haukåsen skole. NB! Elevsaker med sensitiv informasjon kan ikke sendes på e-post, og må sendes i Websak eller pr. post.

Postadresse: Oslo kommune Utdanningsetaten, Haukåsen skole, PB 6127 Etterstad, 0602 Oslo
E-post: postmottak@ude.oslo.kommune.no. Merk E-post med Haukåsen skole

Spørsmål kan rettes til haukasen@ude.oslo.kommune.no Tlf: 23 46 65 00